vrijdag 30 september 2016

Stapelaar 2000 kg

Er zijn geen zoekresultaten gevonden! Tweedehands stapelaars en pompwagens met volledige garantie. Deze stapelaar heeft een hefhoogte van . De elektrische stapelaars van Yale zijn verkrijgbaar in: een elektrische.


Stapelaar palletstapelaar 4Kg. MSC10-CompactStacker-Thumb Yale Nederland Yale-dealer Compacte stapelaar. Hyundai Heftrucks heeft stapelaars direct op voorraad. Veiling ZONDER voorbehoud van gunning!


Deze elektrische stapelaar is te koop bij alle Yale-dealers en vereenvoudigt het. Itolang levert u stapelaars van de merken Still, Pimespo, Abeko en Linde. Als u elektrische stapelaars nodig heeft die lopend bestuurd kunnen worden, dan is de.


DOPPELSTOCK Merk: Jungheinrich Type: EJD20-3. BT Staxio elektrische meeloop stapelaar ton met heffende steunpoten. Onze modellen kunt u kopen, maar . Veelzijdige reachstapelaar voor transport van gemengde pallettypes.


Machine met maar liefst uur op de teller! Kunt u niet vinden wat u zoekt of heeft u. Cesab heeft voor het wegzetten van zware lasten op hoogte deze stapela. De meerijdende elektrische stapelaars uit de BT Staxio P-serie zijn geschikt voor het. De UniCarriers PSH is de zwaargewicht onder de stapelaars van Unicarriers.


De moderne, ergonomisch ontworpen stuurarm maakt het mogelijk om met één hand te sturen. De ATLET Alto PS elektrostapelaar is een robuuste, krachtige en handige. Categorie Elektro meerij stapelaars van veiling Heftrucks, magazijntrucks en handling.


Een stapelaar is zeer handig in een magazijn. Het is een eenvoudig te bedienen . De BT Ministacker SHM0is een lichte pallettruck en stapelaar die ontworpen is. Bekijk ons assortiment Lasthaak stapelaar (artikelen). De CESAB elektrische stapelaars zijn ontworpen voor toepassingen met lage tot hoge intensiteit waarbij wendbaarhei betrouwbaarheid en veiligheid de . Handstapelaar van de Handlift met Ce-Certificaat, Gecontroleerd in werking Gemakkelijk. CLARK SX elektrische stapelaar.


De BT Lifter stapelaar met handmatige heffing is ideaal voor basis stapeltoepassingen en smalle werkruimtes. Hefvermogen: Hefhoogte: Bouwjaar: 20Kg cm 2000. Ontdek deze lichte handstapelaar. Prijs is inclusief eventuele vrachtkosten binnen Nederland.


Handmatige stapelaar 16mm 10kg. Hijs- en Heftoebehoren Still elektrische stapelaar 20KG hefhoogte 7mm. Palletstapelaar met initiaalheffing.


De stapelaar met de kleinst mogelijke gangpadbreedte, maakt het mogelijk werk te verzetten in zeer compacte ruimtes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts