woensdag 28 september 2016

Kant en klare metselspecie

Kant en klare specie enkel water toevoegen kg metselmortel is voldoende voor m² metselwerk met stenen van . Mortel Kant en klaar (alleen water toevoegen). Universele ECO metselmortel voor alle bakstenen met een COreductie van. Geschikt voor binnen en buiten en kant en klaar geleverd. De eigenschappen zijn soepele, goed verwerkbare metselspecie met een uitstekende hechting en sterkte, hydraulisch afbinden weer- en vorstbestendig en . Het is geschikt voor zowel zuigende stenen als niet .

Gemak is een fabrieksmatig vervaardigde mortel. Voor langere tijd soepel en licht verwerkbaar. Spenner metselmortel 25kg kant-en-klaar. Kant en klare metselspecie kunt u ook afhalen op ons afhaalcenter in Blerick, klik hier voor de openingstijden en tarieven.


Deze specie is geschikt voor metselwerk waar hoge eisen gesteld. MegaMix doorstrijkmortel is een hoogwaardige kant-en-klare metselmortel die geschikt is voor het doorstrijken van metselwerk. Bij gebruik van kleinere hoeveelheden kan een kant-en-klaar product worden . De Bouwmaat metselmortel is geschikt voor professioneel of industrieel gebruik en vooral voor het .

Soepele goed verwerkbare metselspecie met een uitstekende hech ng. Aan kant en klare mortel geen toeslagstoffen toevoegen. Een universele kant- en klare metselmortel voor het metselen van metselstenen, . Ik heb gisteren een eerste metselpoging gedaan met wat bakstenen en kant en klare metselmortel van een grote bouwmarkt. Deze mortel is geschikt voor het vermetselen van de meest gangbare steensoorten, in het bijzonder voor. Kant - en - klare metselmortel voor het metselen van zuigende bakstenen en . Kant en klare cementgebonden mortel die veelzijdig toepasbaar is als metsel-, voeg-, stuc-, vloer- en tegellegmortel.


Verpakt in stevige plastic zakken. Verbruik circa tot stenen per 25kg. Daarnaast kan de metselspecie ook gebruikt worden voor herstellingen.


Zowel beton als mortel (ook wel metselspecie genoemd) bestaat uit een mengsel van cement, zand en een. Al wie bouwt of verbouwt en daarbij zelf al eens graag de handen uit de mouwen steekt, vraagt zich vroeg of laat af welke mortel te gebruiken. Met metselwerk bedoelen we gestapelde constructies, bestaande uit stenen en metselmortel. Voor goed metselwerk is het belangrijk dat de metselmortel wordt . Of kant-en-klare mortel of chape?


Verbranden van de specie kan ontstaan doordat te veel . Gemak staat voorop bij de kant-en-klare natte vloerspecie uit de silo van Filippo.

Voor een cementdekvloer zijn behoorlijke hoeveelheden specie nodig. De metselmortel is uit voorraad leverbaar. Q-mix zijn onze kant en klare mortels waar alleen water hoeft worden toegevoegd.


De mortels die wij hebben zijn de metselmortels met en zonder kalk,. Tradimur is een droge, kant-en-klare bastaardmortel voor alle traditioneel metselwerk. Te droge of te natte metselstenen kunnen . De kant-en-klare producten die wij aanbieden, voldoen aan alle professionele eisen.


Ze staan borg voor verwerkingsgemak en tijdbesparing. Rapidmortel TM is een kant en klare metselmortel die is samengesteld uit zeer snel met water reagerende bindmiddelen en hoogwaardige kwartstoeslagen met. Zij produceren een kant-en-klare metselspecie onder de naam . Droge mortel om zelf aan te mengen met water. PRIVACY NOTE: When you start playing this video, places a cookie on your browser which allows to recognize you when you visit. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.


In de meeste gevallen wordt het met truckmixers als kant en klare specie met de gewenste verwerkbaarhei afgestemd op de beoogde verwerkingsmethode, . Onze kant-en-klare metselspecie is uur verwerkbaar. Op doordeweekse dagen kan deze specie op verschillende manieren worden aangeleverd. Metselmortel q-mix kant en klaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts