dinsdag 28 maart 2017

Houthakselaar tractor

PTO, Aftakas, Tractor Breedte: 1. Houthakselaar BX42S is een professionele en robuuste houtversnipperaar voor. Fieldtrac mini tractoren vanaf 18pk met baanpapieren Fieldtrac . MAXI 8CM - 192KG - BOVEN UITWORP - AFTAKAS MET BREEKBOUT. Voor informatie om een tweedehands PTO aftakas hydraulische houtversnipperaar of 2e hands elektrische occasie hout hakselaar , versnipperaar aan te kopen, .

Gewicht: 6kg, Hout hakselaar TEKNAMOTOR voor hout tot cm . Deze Giant wordt door de tractor aangedreven. Klik hier om alle details te lezen over onze houthakselaars BX62R. Zware hakselrotor (gewicht ruim kg). Met een bijna ontembare kracht hakt de originele machine van het merk JENZ boomstammen in snippers.


Dit deel van de houtoogstketen vult SIKU aan met een . Nagenoeg geen onderhoud en ingewikkelde techniek.

Machines Reyniers is officieel verdeler van Kubota tractoren. Wilt u een houthakselaar , een frees, of strooier op aftakas aandrijven of wilt u werken met een . Door houtversnipperaar is geschikt voor kleinere tractoren van - pk, categorie O. Rechtstreeks aangesloten op uw tractor via cardan. De houtversnipperaar wordt aangedreven . De kracht van uw tractor wordt hiermee aangewend. Ons bedrijf is verdeler van LANDINI en McCORMICK tractoren en SHAFFER en GIANT wielladers.


Je kan ook terecht voor alle landbouwmachines. Hakselaar met driepunt ophang voor particulier en professioneel gebruik. Gepatenteerd ELIET hakbijlprincipe en uniek Turbo . Biohakselaar FBCvoor mini tractor op aftakas: - invoer tot 60mm. Een versnipperaar, ook wel hakselaar of verkleinmachine genoem is een. De met kraan, grijper, beweegbare invoertafel en uitwerpblower uitgeruste mobiele hakselaar voelt zich met de Fendt tractor als trekker in elke kinderkamer.


Ook de aankoop van een nieuwe tractor is een belangrijke beslissing. Click to enlarge image houthakselaar dia 170mm met motor.

Ontdek onze catalogus KIOTI tractors en andere landbouwwerktuigen en. De FBC hakselaar is ideaal voor kleine takken van bomen of heggen, dit voor . Standaard tractor aangedreven driepuntsmachine. Snel en voordelig geleverd op de werf of bij . Caravaggi hakselaar voor tractor PTO punts ophanging.


Koop en verkoop uw tweedehands Hakselaar op Trucks. De versnipperaar wordt aangedreven door een rechts omdraaiende PTO van een tractor , met een toerental van 5rpm. Het tuinafval omzetten in iets bruikbaars?


Euro Rent is ook op zaterdag open tot . Rotor met hardstalen snijmessen en 24 . Cnudde BVBA heeft nog nieuwe De Clippeleir houthakselaars uit stock. Bij aandrijving door een tractor die beneden de capaciteitklasse ligt, is de automatische toerental-controle vereist om de motor te beschermen en de machinist . Shredder Jansen GTS-1 tuin- en groenafval hakselaar , versnipperaar, PK. Wallenstein levert hakselaars in . Merk: WOODMAXX Vermogen tractor : vanaf pk. Wij voeren een uitgebreid assortiment aan versnipperaars, zoals een houtversnipperaar of takkenversnipperaar. Motoraangedreven machine met onderstel snelvervoer.


Huur een versnipperaar bij Boels! Van Dijk - Houten - Landbouwmechanisatie B. Houten - Utrecht Het juiste adres in Midden-Nederland voor in- en verkoop en reparatie van: tractoren , land en . Ben al een tijdje aan het zoeken naar een hakselaar achter de tractor. De beter merken zoals Schliesing Jensen TS .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts