vrijdag 24 maart 2017

Katoenen enkelsokken

Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis Kies je . Katoenen Sokken koop je eenvoudig online bij bol. Lage sneakersokken met modal garen, wat zachter is dan katoen maar verder dezelfde eigenschappen heeft. De kleur wit staat niet op de foto, maar is wel op . Bekijk de categorie sokken op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje.


Bio katoenen enkelsokken/ sneakersokjes/ korte sokjes voor dames en heren van bijna 1 katoen per bundel van paar zonder naad op de tenen ! Duurzame en ecologische sokken voor dames, van natuurlijke materialen zoals puur biologische katoen en wol, ademen warm en zacht, zeer huidvriendelijk! Van katoen met een beetje elastaan voor . Witte katoenen enkelsokken tot maat 50! Eindelijk ook mooie katoenen enkelsokken met een maatje meer. Een zeer mooi afgewerkte sneakersok zonder een voelbare teennaa deze sok is van dun katoen gemaakt ideaal voor in de zomer. Bestel je KATOENEN SOKKEN nu online bij SOSHIN Beenmode Gratis verstuurd en binnen uur bezorgd SOSHIN, de mooiste katoenen sokken online!


Dunne sokken 1 katoen zonder naad op de tenen. Leverbaar in diverse kleuren voor dames en heren. Deze beige katoenen enkel sneaker sokken zijn als special toegevoegd aan de collectie van Mannen in Stijl. Mannen in Stijl wil zich steeds meer specialiseren . Voor liefhebber van dunne sokken. Versier met onze Big Dot Low sokken je dagelijkse outfit met een wolk van kleur.


Mooie katoenen enkelsokken van Yanoir-2paar in de maat 40-46- katoen elastaan. Deze sokken zijn lager dan onze gewone sokken, waardoor ze prima passen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts