dinsdag 16 mei 2017

Medisch contact vacatures

Voor onze vacatures als basisarts zijn wij op zoek naar kandidaten die hun studie Geneeskunde met goed gevolg hebben afgeron en zich reeds in het . Verfijn uw zoekopdracht op specialisatie, regio, ervaring of aanstelling. Anesthesiologie is ontstaan uit de behoefte om patiënten. Kandidaten voor de vacature van ANIOS hebben de ambitie om te werken als basisarts. Een groot voordeel van deze functie is dat u tijdelijk kunt werken op .

Actuele vacatures voor de functie van AIOS:. Automatisch nieuwe vacatures ontvangen? Je bent intermediair tussen patiënt en andere (para) medisch specialisten en begeleidt patiënten en hun familie bij . Er zijn actuele vacatures beschikbaar. Helaas, deze vacature staat inmiddels niet meer online. Kijk gerust verder naar andere vacatures.


We verwijzen graag naar onze website knmg.

Vacatures voor Hoofdredacteur medisch in Den Haag. Meewerkend supervisor in Utrecht. Bekijk online de contactlensspecialist vacatures medisch op de grootste vacaturebank van Nederland. Aan de hand van het aantal specialisten en het aantal vacatures wordt een lijst . Tempo-Team heeft uiteenlopende vacatures voor (startende) artsen,.


Op ons medisch contactcentrum zijn wij uur per dag, dagen in de week bereikbaar voor diverse groepen patiënten met medische vragen. Wij maken graag kennis met mensen die hun expertise willen inzetten voor onze klanten. Kijk dan snel naar onze vacatures. Wij geven je graag tips en advies voor contactpersonen op medisch gebied in Eindhoven.


Hieronder zijn een aantal links te vinden. Contact met de ogen dient te worden vermeden. Nieuwe vacatures in alle locaties. Afdeling Longziekten en Tuberculose. Lees hoe onze patiënten, cliënten en medewerkers Zuyderland beleven.


Het Martini Ziekenhuis heeft regelmatig vacatures voor professionals die het.

Dan komen wij graag met jou in contact ! Wilt u uw opleiding een impuls geven? We zijn u zo goed mogelijk van dienst. Het AMC is een ziekenhuis met vele carrière mogelijkheden. Kies voor: zorg, research, onderwijs of diensten. Start hier jouw carrière bij het AMC.


Een gezonde bevolking en excellente zorg door onderzoek en onderwijs. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop . Bekijk ons aanbod vacatures bij jou in de buurt en solliciteer direct online. Als ( medisch ) secretaresse zorg jij ervoor dat alle planningen en medische dossiers goed. Bosman zorgt er met medische hulpmiddelen en ondersteuning voor dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van uw diabetes, won continentie of stoma.


Een goed contact met de interne klanten is hiervoor erg belangrijk. Bekijk online vacatures in de branche doktersassistente in geheel Nederland op de. Je vindt hier een overzicht van openstaande vacatures. Je bereidt de visites voor met de medisch specialist, bent aanspreekpunt bij visites en hebt direct contact met de medisch specialist in overlegsituaties.


Bezoek Comeniusstraat in Alkmaar, Nederland. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Leoni Diel, HR. Dit maak je waar door intensief contact te onderhouden met de zelfstandige . Medisch Kwartier Naarden – Vesting.


Wij werken op drie locaties, namelijk in Lelysta Emmeloord en Dronten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts