woensdag 3 mei 2017

Tig lasapparaat lorch

Slimme lasoplossingen voor industrie, productie en montage – met de lasprocessen en lasapparaten van Lorch Schweißtechnik haal je meer uit elke meter . De lorch t2dc is een proffesionele tig lasmachine. Lorch richt zich vooral op de lasapparatuur voor de verschillende lasprocessen. LORCH levert uitsluitend lasapparaten van absolute topkwaliteit.


De Duitse Degelijkheid straalt er vanaf. Zowel de vakman als de gevorderde hobbyist zal met . Ben je op zoek naar een Lorch lasapparaat? Inmiddels al jaar vervaardigen wij in Auenwal in de buurt van Stuttgart, de meest hoogwaardige lasapparatuur voor de allerhoogste eisen. TIG lasapparaten koop je bij Laspartners Multiweld.


De T 1is hét mobiele lasapparaat voor TIG -profs. Het apparaat is gevuld met HighEnd-techniek, maar gemakkelijk te dragen vanaf 12kg. Bij Las Service vindt u het geschikte TIG - lasapparaat of laspost . Wat is TIG lassen​ TIG is de afkorting voor Tungsten Inert Gas en dankt zijn naam aan de Engelse naam voor wolfraam (tungsten) en het gebruik van een. De Lorch MicorStick 1is optimaal geschikt om te lassen met basische, rutiele-,.


Gespecialiseerde lastoestellen of industriële lasapparatuur. LORCH voor allerbeste kwaliteit en Service na verkoop! Lorch HandyTIG 1DC BasicPlus Compact, beproefd en functioneel. Wolframinsluitingen worden zo verhindert en de TIG -elektrode gaat langer mee. Nog beter TIG -lassen middels de contactloze HF-ontsteking.


De Lorch T 3is enerzijds mobiel en kan anderzijds als volwaardige apparaat . Dit Duitse bedrijf heeft veel verschillende soorten lasapparaten staan. MIG-MAG-lassen, MIG-soldeerlassen en TIG -lassen. Met alles wat u voor het TIG- en elektroden-lassen nodig hebt. ControlPro is een heel eenvoudig te bedienen, professioneel TIG - lasapparaat. Maar u kunt nog meer materiaal vinden voor het het TIG . De Lorch TF-Pro 3TIG lasmachine verzekert jou van maximale TIG - productiviteit.


Lassen met koud draad is mogelijk met de geïntegreerde koude . Ik zou graag een lasapparaat willen aanschaffen. Ik was ook nog even naar Lorch (Deutsche Gründlichkeit) aan het kijken, maar dat . Ac dc tig lasapparaat , Inverter mig lasapparaat, Mma inverter lasapparaat, Best. Gebruikte TIG Lasmachine Rehm Invertig 270GW. Door onze kennis zijn wij service partner geworden van Lorch en Migatronic, dit houd in dat wij voor u de Lorch en Migatronic machines mogen en kunnen repareren . Tig lasapparaat Lorch H 180t 2volt DC Kenmerken Conditie: Zo goed als nieuw Type: Tig Vermogen: 1tot 2ampère Beschrijving Tig lasapparaat Lorch.


Kemppi - Fronius - Ewm - Esab - Lorch. Hoe kies ik een MMA lasapparaat ? Lasapparatuur en lastoevoegmateriaal voor professionelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts