woensdag 3 mei 2017

Vale gier exloo

In het Lofargebied bij Exloo is een groep van zestig vale gieren gezien. Deze grote vogels komen normaal niet voor in Nederland. Het gaat goed met de vale gier en daardoor is het ook niet zo verwonderlijk dat een groep van zestig gieren gisteren werd gespot bij Exloo.


Vorige week werd een grote groep vale gieren gemeld door twee vogelliefhebbers in het Lofargebied bij Exloo. In de buurt van het Groningse Stedum werd . De vijf vale gieren zijn waarschijnlijk onderdeel van een grotere groep gieren die eerder gespot is bij Exloo. Uitzonderlijk, zestig vale gieren die neerstrijken in Drenthe. Vreemde vogels in Drenthe: Fotograaf Gerard Middelkoop ontdekte vanochtend bij Exloo een grote groep vale gieren.


Heel af en toe gebeurt het dat er vale gieren in Nederland te vinden zijn, vaak als gevolg van voedselschaarste - vale gieren eten uitsluitend aas - in het gebied . Geüpload door ARTIS Dit weekeinde zijn twee jonge vale gieren (Gyps fulvus) uit ARTIS vrijgelaten in het wild op Sardinië. Een vale gier heeft geen kale kop, kop en hals zijn voorzien van hele . Vale gieren hebben lange brede vleugels met duidelijke vingers. Griffon Vultures ( Vale Gieren ) spotted in Exloo. Ze behoren waarschijnlijk tot een groep van gieren die in Exloo is gesignaleerd. Deze aaseter komen in Europa voor in Spanje, Portugal en Frankrijk.


Soms komt er een groep in Nederland . Er kwamen dit jaar ook weer groepen Vale Gieren. Twee jaar geleden werden er ook . Maar ook grijze wouwen en slangen- arenden hebben het in onze contreien naar hun zin. In Exloo streken vale gieren neer in een boom. Kies zelf de maat en het materiaal.


Dat heb ik gedaan afgelopen week bij Exloo. Wolkenpartij bij Exloo , 14:uur. Zoals afgelopen week die groepen vale gieren. Industrie N Maakt Werk Van Innovatie With Drenthe.


De Groep Vale Gieren In Een Kale Boom Bij Exloo Foto Gerard Middelkoop With Drenthe. Zeearend of misschien wel een Vale gier. Alle nu nog in Europa voorkomende gieren (aasgier, vale gier , monniksgier en lammergier) hebben. RJ, De Gier Wonen, Herman Robbersstraat a, ROTTERDAM. TA, Hubo Kort, Valtherweg EXLOO.


Kabouterland Exloo Hier voelen zelfs de kleinste kinderen zich groot! Verder is de vale gier te herkennen aan zijn bruine verenkleed en witte kop en nek. EXLOO : De schapen van de schaapskooi in Exloo vertrekken door het dorp naar de heide.


HOLTEN - Een kop van een vale gier in de bossen. Gier , Koetshuislaan 4 51BC WAALWIJK, Tel. Snap Vale gier gezien in Nederland Animals Today photos video on Pinterest.


More Grote groep vale gieren gezien bij Exloo Photos Grote groep vale gieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts