donderdag 23 oktober 2014

Klaas alu kraan

AKS is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in zowel verkoop als verhuur van KLAAS kranen , stellingen, veiligheidsnetten en materieel. Voor deze aluminium kraan hebt u geen hijsbewijs nodig! Uit de praktijk bewezen: Met de KLAAS Alu - Kraan gaat u:. De allround autokraan van Klaas, een kraan met indrukwekkende prestaties.


Hier is de lijst van advertenties van de categorie kranen uit Duitsland.

U kunt sorteren op kranen op prijs, bouwjaar of model. Gebruik aub de zoekfilter aan de. Bij ons in de verhuur, de Paus PTK31. Een ideale kraan voor plaatsen van kozijnen.


In minder dan minuten ziet u enkele mogelijkheden van onze Klaas kranen. De alukraan PAUS PTKis de krachtigste aanhangerkraan. Importeur van Paus ladder- en verhuisliften. Op zoek naar een aluminium hijskraan ?

De PTK-Sky Worker van het gerenomeerde Duitse merk Paus is de sterkste in zijn soort:. Klaas -ontwikkeling: een alu - kraan gemonteerd op een container- chassis zodat de kraan vervoerd kan worden met de gewone contai- nervrachtwagen. Bent u op zoek om een aanhanger kraan of aluminium kraan op vrachtwagen te huren. Neem vandaag nog contact op met Boecker Rental voor een gratis . Wij onderhouden en herstellen zowel Klaas als Amak kranen.


Verhuur en verkoop van Alu kranen. Ideaal voor inzet bij krappe en moeilijk bereikbare locaties, met zijn compacte afmetingen kan deze kraan door nauwe gangen rijden, neemt . Onze Klaas aanhangerkraan is eenvoudig in gebruik levert grootse. Daarnaast is ETC ook erkend verdeler van Klaas : alukranen , dakdekkerskranen en zonnepanelenkranen.


ETC biedt ijzersterke service en opleidingen! De krachtige en robuuste PAUS aanhangerkraan PTKheeft een vierkante. Type, Capaciteit, Balancere Eigen gewicht.


Kraanverhuur , stelling verhuur, kraan verkoop, onderhoud en . Deze mast is, wat de montage betreft . ETC is exclusief verdeler voor België van de ladderliften en alukranen van het Duitse Klaas. De ladderliften en kranen van Klaas werken . Alu - kraan beschikt over een TS- Mastprofiel.

Radiografische afstandsbediening. De Roeck kraanverhuur heeft met zijn voordelige alu kranen de pasklare. Wir entwickeln innovative, leistungsstarke und hochwertige. U zocht op: onderhoud herstellingen van alu kranen. KLAAS - gamma staat steeds voor U klaar om meer gewicht verder.


Afgewerkt met komplete alubekleding en koffers. De bekendste kraan voor alle werk! Er is mogelijkheid tot het huren van een alu pallethaak en alu kiepbak. Zonder te investeren in degelijk en.


De Roeck Rental heeft met zijn afdeling voordelige alu kraanverhuur de pasklare. AMAK 2 eenvoudig - klein - sterk. De ideale hulp bij verbouwingen en dakwerk in woonwijken.


Compacte opstelruimte middels handmatige afstempelbasis. Renovatieproject Vaassen met Klaas Alu Kraan K- 30TS . ETC, Bornem) leverde onlangs zijn vijfhonderdste Klaas - kraanopbouw op. De KMO, gespecialiseerd in alukranen en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts