vrijdag 24 oktober 2014

Riba boottrailer te koop

Koop of Verkoop riba op Marktplaats. Boottrailers , Dubbelassig (tandemas) kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke. Boot Center Wilnis is officieel RIBA Dealer.


RIBA boottrailers de Europees standaard gemaakt op dit vlak. RIBA niet veel meer te maken heeft met een klassieke aanhangwagen. Nu te koop bij boot center wilnis, Nieuwe riba demo trailer. De trailer is geschikt voor een boot van tot meter met een gewicht van 4kg. Tweedehands en nieuwe boten te koop aangeboden en gevraagd op.


De site voor het kopen en verkopen van boten. Met een trailer , kunt u uw boot meenemen naar uw vakantiebestemming en uw boot . Wij presenteren u namelijk een volledig en actueel aanbod . Te koop trailer winterbok stallingstrailer. Marktnet - Bekijk het ruime aanbod tweedehands boottrailers of verkoop je trailer door. Uiteraard is dit naar wens aan te passen met vaste steunen of een set . Ruime boot voor met zitplaatsen, De perfecte boot om te waterskiën en . Riba De luxe boottrailer tandemasser met onafhankelijke vering. Alphen aan de Rijn: Wij bouwen een nieuwe generatie boottrailers , die ervoor zorgen dat u niet meer aan de waterkant staat te ploeteren, maar juist voluit kunt genieten van uw boot.


RIBA de Europees referentiewaarde gemaakt op dit vlak. Binnen Europa mag een boottrailer maximaal meter breed zijn. In sommige landen is het mogelijk, onder voorwaarden, tot meter breedte toestemming te. Mooie Lodestar rubberboot met motor en trailer te koop.


Kies voor uw zeilboot of kielboot voor een nieuwe Vlemmix boot trailer. RIBA TRIP 350O Luxe trailer te koop. DBB watersport uit Sint Maartensdijk is het adres voor het kopen van uw boot, buitenboordmotor of trailer.


De boot ligt letterlijk tussen de wielen, door het zwaartepunt te verlagen. Riba boottrailerDe RIBA botentrailers herkennen zich aan het unieke ophangsysteem. Micro plus met pk Yamaha en trailer.


Uw adres voor kopen , onderhoud en reparatie van rubberboten en RIBS. Trailer : Enkelas ongeremd van het merk RIBA. Door de rugleuning op te klappen kunt u zowel voor- als achterin uitrusten op een zonnedek. L motor op een enkelassige trailer.


Bayliner Capri 1CL met Mercruiser 3. De beste tweedehands speedboot met trailer resultaten. Wij helpen je de beste 2dehands koop te vinden! Naast onze prachtige voorraad jong gebruikte boten zijn we leverancier van diverse merken boottrailers , waaronder: HARBECK, RD trailers, Freewheel, Riba.


Riba trailer de luxe voorzien van een nieuw motorblok, cabrio cap,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts