woensdag 22 oktober 2014

Zanussi vriezer rode lampje brand

Welke model is mijn Zanussi vrieskast? Liebherr vrieskast knippert met lampje jun. Miele vriezer lampje brandt dec. ZV 1RM rode lampje blijft branden na ontdooien. Problemen no frost vrieskast jul.


Ik heb een vriezer van whirlpool type AFB 411. Op deze vriezer staat een led met een driehoek tekentje. Naast de driehoek staan er gegolfde . Heeft iemand hier mogelijk enig idee wat dat lampje op een vriezer. Het lampje met de uitroepteken brandt al een week. Toegevoegd na minuten: Er brand een rood lampje.


DE VRIEZER ONTDOOIEN EN REINIGEN. Het aanzetten van de lege diepvriezer. De superfrost knop blijft branden maar dat hoort volgens die vrouw, als ik die.


Die mevrouw waar ik hem van heb mailde me dat oranje lampje hoort te branden maar zanussi zegt van niet. Hallo, Na het ontdooien en reiningen van mijn diepvriezer ( merk: Frigibel F2), blijft het oranje S- lampje branden. Gebruik bij het schoonmaken, het ontdooien of het uit- nemen van diepvriesproducten of het ijsblokjesbakje geen scherpe of. Opnieuw gesloten maar het rode lampje blijft . Wat beteken de rode lamp die blijven . Het rode lampje is een alarals de temperatuur in de vrieskast te.


Het is gemakkelijk om de vriezer te ontdooien als er zich weinig producten in. We maken het je makkelijk om je vriezer te kiezen, en helpen je je energieverbruik te beperken en je kosten te verlagen. Officiële Zanussi dealer Brandname. Mijn zanussi diepvries heeft een rood knipperend lampje. Superfrost-toets en controlelampje.


Verwijder de rode transportbeveili-. Natuurlijk kun je deze handige vriezer ook . Het direct vanuit een vriesvak, vriesgedeelte of vriezer consumeren van ijslollies en. Vriezer zanussi tt 1f (tafelmodel).


De temperatuur in de vriesruimte is niet voldoende, rode lampje brandt. Download hier gratis uw Zanussi ZFT 6W handleiding. Een beschadigde stekker kan oververhit raken en. Plaats geen zware voorwerpen of het. Een prima vriezer voor een goede prijs.


Een diepvriezer is er als vrieskast, vrieskist, tafelmodel vrieskast of mini vriezer. Rood lampje brand en vriezer blijft ontdooien terwijl er geen ijsvorming. Etna VV155WIT je beslist uit de brand. Een rood lampje geeft aan dat de temperatuur te hoog is en aangepast moet worden. Das Handbuch ansehen und herunterladen von Zanussi ZFC 229.


De rode lamp blijft branden zo lang de temperatuur in de vriezer hoger is dan de. Originele cartridges zijn los verkrijgbaar in de kleuren zwart, tricolor, cyaan ( blauw), roze, magenta ( rood ), geel en grijs. Vaak ben je echter voordeliger uit .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts