donderdag 16 oktober 2014

Milieupark kerkrade openingstijden

Bezoekadres Ingenieur Wintgensstraat - Kerkrade. Openingstijden Maandag t/ m vrijdag 09. Tarieven milieupark RdKerkrade.


Servicepunt bedrijven: (045) 5 Adres en openingstijden Contactformulieren . Rdverzorgt de inzameling en verwerking van afvalstromen Adres en openingstijden hoofdkantoor. Naast een openingstijden milieupark vind je ook afvalverwerking. De gemeente heeft een afvalinzamelstation of milieupark waar u uw afval kunt brengen. Het gaat om grofvuil, afval in grote hoeveelheden, zoals tuinafval of . Wat kost het wegbrengen van afval naar het milieupark ? Dit zijn de milieuparken Beatrixhaven, Het Rondeel en Randwyck in Maastricht en het milieupark in. Rdbeheert namens de gemeente een milieupark waar u (als burger) uw afval heen kunt brengen.


Ontbrekend: kerkrade Milieuparken Gemeente Maastricht https://www. Voor grof huishoudelijk afval kunt u terecht bij de milieuparken in Maastricht: het. Meer informatie over de openingstijden , tarieven en regels vindt u op de.


Afval kunt u gratis wegbrengen naar de milieustraat aan de Groenedijk 12. Kerkrade en Vaals Meer informatie hierover vindt u op www. Hiervoor heeft u wel een afvalpas nodig.


Naast de afvalinzameling is Rdook de beheerder van verschillende milieuparken en kringloopwinkels. Breng het naar één van de vijf milieuparken van RWM. Actuele adresgegevens en openingstijden. Een paar jaar geleden was het milieupark op vrijdag tot 18. Als inwoner van de Westelijke Mijnstreek kunt u terecht bij alle milieuparken in Sittar Geleen, Born, Stein . Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Reinigingsdiensten Rdin.


Daarnaast beheren wij de milieuparken in deze gemeenten, verzorgen wij de . Inleveren afval op milieupark namens overleden inwoner. De openingstijden van alle vestigingen van Milieupark Beatrixhaven in. Onderstaand treft u de adressen en openingstijden aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts