dinsdag 28 juni 2016

Aardbeving italie juli 2017

Italië onveilig ROME - Twee derde van de gebouwen die zijn geïnspecteerd in het door aardbevingen getroffen gebied in Midden- Italië , . Een aardbeving met een magnitude van heeft woensdag augustus het midden van Italië getroffen. Twee maanden nadat om en bij de driehonderd mensen om het leven kwamen na een hevige aardschok, treffen . Bij een aardbeving en een aantal krachtige naschokken in het centrum van Italië zijn minstens 2doden gevallen. Ik was wakker geworden van een goede slaap, zodat de werkelijke duur langer kan zijn. De zwaarst getroffen dorpen zijn Accumoli, . Alsof er nooit een aardbeving plaatsvond in Umbrië.


Zware aardbeving in Zuid- Italië kost meer dan 100. Friuli- aardbeving ( Italië ), magnitude met zware naschokken op. Aardbeving voor de kust van Bodrum en Kos met een kracht . De kostprijs om de schade van de aardbeving van afgelopen week te herstellen, . De beving had een kracht van op de schaal van Richter. Italië is vanochtend vroeg opgeschrikt door een hevige aardbeving. Drie dagen lang rondtoeren in het gebied in Centraal- Italië dat recent getroffen.


Twee doden bij aardbeving voor Turkse en Griekse kust. Voor de Turkse en Griekse kust heeft zich afgelopen nacht een zware aardbeving voorgedaan. Al 2doden geteld na aardbeving in Italië.


Berichten over aardbeving geschreven door wonenincaldese. Dankzij de Vlaamse bevolking heeft Rode Kruis-Vlaanderen . Hoe zou Italië ervoor staan, een jaar na de aardbevingen, hadden we ons. De aardbeving ruineerde ook de kerk, en die is nog steeds niet hersteld.


De eerste steen werd gelegd op juli , de dag nadat Franciscus . Meike van Drie met haar gezin in Italië. We waren onder de indruk wat de aardbeving heeft aangericht in dit gebie waardoor sommige. Eerst dacht ik helemaal niet aan een aardbeving , meer gewoon aan een harde. Deze week vielen honderden doden bij een aardbeving in Italië.


Overlevenden moesten onder het puin vandaan getrokken worden, daklozen . Doden na aardbeving Italiaans vakantie-eiland. Heeft u een aardbeving gevoel vul dan hier het enquete-formulier in. Deze morgen om 7uis er opnieuw een zware aardbeving geweest in midden Italië. Nederlandse reddingshonden onderweg. Helaas nog dicht door de aardbeving ”. Na lagere productievolumes in juli en augustus zijn de productievolumes in.


Griekenland is vannacht getroffen door een aardbeving met de kracht van 6. In 20bereikten de verschillende publicaties van Dé Duurzame Uitgeverij maar liefst miljoen lezers. Op deze website vindt u uitgebreide informatie over .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts