vrijdag 10 juni 2016

Bt elektrische pallettruck

De MINIMOVER is een compacte, low-cost, elektrische pallettruck voor het. Allen zorgen voor een optimale ergonomie. Meelopende uitvoering voor normale inzet in oa. Ze kunen gebruikt worden in verschillende soorten indoor toepassingen zoals laden, . De BT levio S-serie modellen zijn klein en wendbaar. Gids voor elektrische pallettrucks.


BT Levio instaande elektrische pallettruck ton. Geschikt voor stapelen, dubbele pallethandling, orderverzamelen en horizontaal transport: de BT Staxio elektrische stapelaars zijn ideaal voor uiteenlopende . Langhout Intern Transport is een echte BT specialist, reparatie bevoegd en sinds jarenlang bekend met het product. Met BT Powerdrive-systeem voor soepele en eenvoudige besturing. Voorzien van een pincode: sleutels raken nooit meer kwijt. Een machine van TCM, Nissan of BT die aan een tweede leven begint, die is nog in blakende topvorm en kan nog vele jaren mee.


Te koop: stapelaar bt type swe 120l dubbelstock hefhoogte 3. Bestel nu exclusieve schaalmodellen van magazijn- en heftucks. De BT Staxio HWE1is een elektrische stapelaar die is afgeleid van de Minimover LWE1elektrische pallettruck. Met een elektrisch transpallet kan zowel verticaal als horizontaal gewerkt worden. Deze pallettruck wordt gebruikt om lasten te verplaatsen over langere . Overige: BT LWE 2Electrische pallet truck wagen. Geheel gereviseerd met nieuwe wieltjes.


Voor meer informatie vraag een offerte aan. Voor vervoer tot laden en lossen van een vrachtwagen of het . Een elektrische pompwagen zonder plateau wordt voor of achter de wagen lopend. Een mooie compacte elektrische pallettruck voorzien van ingebouwde lader. Pallettruck voor meelooptoepassingen.


Specificatie voor industriële trucks. Compacte en uiterst stabiele elektrische pallettruck. Ergonomische, elektrische pallettruck met BT Powerdrive-systeem voor soepele en eenvoudige besturing.


Hoewel wij proberen de gegevens zo correct mogelijk voor u weer te geven, kunnen er . BT elektrische orderpickers voor horizontaal en verticaal transport. Toyota elektrische 4-wiel heftrucks. Inclusief maand CARRY-IN garantie op . Van magazijntrucks tot stapelaars en van trekkers tot pallettrucks. Capaciteit: HefHoogte: BT - ORION W18. De STILL pallettrucks bieden met hun veelvou betrouwbaarheid en efficiëntie voor elk denkbare inzet de juiste oplossing.


De BT LWE 1pompwagens van Van der Spek Heftrucks zijn geschikt voor. Alle ( elektrische ) palletwagen onderdelen in webshop Onderdelenbalie. De LWE 1is een compacte elektrische palletwagen en sterk genoeg voor lasten . Makkelijk te bedienen ( elektrische ) pallettrucks tot ton. Eenvoudig verplaatsen van goederen in uw magazijn. Per dag, week of maand te huren bij Boels.


Kruipfunctie- knop zorgt voor makkelijke bediening in krappe ruimten. De PTH-serie is ook met handbediende of elektrische schaarlift leverbaar, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts