woensdag 22 juni 2016

Dehaco sloophamer

Of het nu om sloop, recycling of sanering gaat: Dehaco levert alle benodigdheden voor een optimale uitvoering van uw werkzaamheden. Als gecontroleerd geweld nodig is, komen de IBEX hydraulische sloophamers van Dehaco prominent in beeld. Gereedschap van topkwaliteit, breed toepasbaar . Wilt u een hydraulische sloophamer huren? Hydraulische sloophamer Dehaco IBEX400GS. Gebruikte Dehaco sloophamer in goede staat.


Voor machines tussen de en ton. Het gewicht van de sloophamer is ongeveer 3kg. Het assortiment van Dehaco wordt regelmatig onder de loep gehouden.


De nieuwe Dehaco DBHhydraulische sloophamer kan, dankzij . Dé totaalleverancier voor de sloop-, recycling- en saneringsbranche. Dehaco DHBhydraulische sloophamer hakhamer met beitels CWen CWAbbruchhämmer Goed werkende hamer. Geschikt voor machines van 8tot . Dehaco verkoopt zijn hydraulische sloophamers van het type DBH voortaan onder de merknaam Ibex. De naam is Latijns voor steenbok.


Workx verhuurt verschillende soorten sloophamers. Mašīnas atrašanās vieta, Druten, Nederland. Oude stadswijken die genadeloos ten prooi vallen aan sloophamer en. Overtuigend was ook de elektrische sloophamer EH 2 die met het . JE Infra uit Nieuwveen gaat voortaan aan het werk met een Dehaco sloophamer , type IBEX4GS en een DSG4sorteergrijper voor aan zijn Doosan DX55 . Młoty - Akcesoria budowlane - Maszyny budowlane - Mascus . This ad was removed from our database. Meer informatie over hoe het is om bij Dehaco B. Hiab kraan roller 1hydraulisch uitschuifbaar.


De DSG sloop-sorteergrijpers van Dehaco zijn inzetbaar voor de meest. Dit type uit de geheel vernieuwde serie Dehaco sloophamers is . Nieuwe en gebruikte hydraulische sloophamer minigraver worden te koop en te huur aangeboden op Werktuigen. Voor informatie om een tweedehands . Category, Excavator hydraulic demolition . Hitachi met overdruk en npk hamer, bobcat en dehaco sloophamer. Dehaco uit Lisserbroek is actief aanwezig op de komende TKD.


Het bedrijf presenteert onder meer de vernieuwde lijn sloophamers onder de . De IBEX 1is een sloophamer uit de lijn van DEHACO , deze sloophamer is zeer onderhoudsvriendelijk en is voor zien van een solide en sterke behuizing. Dehaco Absorptie Balancer DM-DVALeverancier: Dehaco BV Lisserbroek. Sloophamer voor 5-tons machine. Tevens is flink geïnvesteerd in Dehaco -sloopwerktuigen, te weten twee.


Europese kwalitatief zeer goede beitels voor sloophamers. Dehaco IBEX sloophamers Rotsblokken breken, sleuven hakken, betonconstructies en gebouwen slopen, asfalt en bestrating opbreken, metaalslakken . Gelijktijdig heeft Breed ook een nieuwe Dehaco sloophamer en een nieuwe Pladdet sorteergrijper bij ons aangeschaft voor deze machine. Tweedehands aanbod voor sloophamer.


Zoek met VeilingStart direct in het. Topptools verhuurt en verkoopt Atlas Copco, FRD sloophamers , HST trilblokken, diversen sloopscharen en G-series hydraulische beton vergruizers en wij . Aquí puede ver la información de la empresa Dehaco B.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts