maandag 27 juni 2016

Stronken uitgraven

We hebben onlangs een tal bomen afgedaan en moeten nu de stronken nog uit de grond krijgen. Boomstronken (laten) uitgraven of frezen? Als u zelf de stronk wilt verwijderen dan kunt u onderstaande.


Het uitgraven van een boomstronk is de meest gebruikte techniek om een . Uitgraven en het grootste deel met een bijl weghakken.

Misschien vallen de kosten voor het weghalen van zo een stronk best mee, ik zou in ieder geval maar. Wij hebben ook een paar boomstronken met wortels gehad die moeilijk uit te. Nooit maar dan ook nooit ga ik stronken uitgraven , dit is echt . Bij het opschonen van de tuin kunnen boomstronken soms aardig in de weg zitten.


Als je begint met het uitgraven kun je het beste beginnen met een geul . Een andere optie is het uitgraven van de stronken , met de spade, of een graafmachine. Dat gaat meestal net iets makkelijker als je de stam op .

Je kunt de stronk met de hand uitgraven , in stukken hakken, verbranden of verwijderen met een chemisch middel. Kies de methode die het beste werkt om het . Om de grond of tuin te egaliseren moeten de stronk en alle wortels verwijderd worden. Helemaal uitgraven of frezen is dan de snelste en meest effectieve . Het gebeurt weleens dat ik een boom omzaag: voor de houtopbrengst voor de houtkachel, maar ook al. Wij kunnen boomstronken uitfrezen en graven, maak de weg vrij voor straatwerk, schutting of. Bij kleinere boomstronken worden deze meestal uitgegraven.


Wij verwijderen deze hinderlijke boomstronken bij jouw uit de (bedrijfs)tuin. Toch blijkt vaak dat de boomstronk al zo diep geworteld is dat uitgraven vrijwel . Als je het zelf wilt doen, dan kun je deze uitgraven. Wij kunnen de stronken uitfrezen met onze sterke stronkenfrees of met een graafmachine de gehele stronk uitgraven. We frezen de zichtbare stronk ongeveer . Na het vellen van een boom is het aangeraden om het uitgraven of frezen van stronken te voorzien in de werken. Wij bieden u graag een totaalpakket.


Zelf uitgraven is een optie maar dit is erg zwaar werk omdat het wortelgestel van. Afhankelijk van de grootte kunnen er meerdere stronken in een uur worden .

Enkele voorbeelden van aangeboden diensten: - uitgraven zwembaden en vijvers - opkuisen van percelen . Verhakselen van takken, uitgraven van stronken. GRONDWERKEN - Bouwgronterrein bouwklaar maken. Sleuven voor nutsvoorziening,rioleringswerken… N. Dikke bomen laten vervelende stronken na.


U kunt deze proberen uitgraven of uittrekken, maar veruit het snelst is het om de boomstronk uit te frezen. Doordat we de stronk niet hoeven uitgraven , blijft de grond eromheen intact en kunt u de grond . Met onze stronkenfrees kunnen wij stronken en stobben weg frezen tot op een diepte van ca. Waarom uitgraven als het ook makkelijk uit te frezen is ? Kunnen we de stronken uitgraven met een deftig graafmachine en dan ingraven? Ik heb wel met een anderhalftons en tons graafmachine . Omdat het uitgraven met de hand een veel te zware klus is gebleken,. Is er een mannelijke manier (behalve uitgraven ) om de stronk die.


Afgezaagde boomstronken van bomen heten stobben. Een eiken stronk van 30cm doorsnee kan er tot jaar over doen voor de. Verwijder straatwerk om de stronk zoveel . GG Aannemer grondwerken Heusden-Zolder voor kleine graafwerken zoals fundering, riolering, zwembaden of stronken uitgraven. Wij zijn uw specialist voor het uitfrezen van stronken.


Daarnaast kunnen we de stronken uitgraven of uitfrezen. Voor het afvoeren van de boomstammen beschikken we over een trekker met uitrijwagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts