maandag 15 februari 2016

Anema coach

Hij is coach bij het Clafis Schaatsteam (voorheen BAM). De zilveren medaillewinnaar op de tien kilometer . Luchtvaartmaatschappij easyJet is de nieuwe hoofdsponsor van het schaatsteam van coach Jillert Anema. De samenwerking, voorlopig voor . EasyJet wordt hoofdsponsor van het schaatsteam geleid door coach Jillert Anema. De ploeg luistert naar de naam Team EasyJet en wordt .

Coach Jillert Anema was hard voor zijn pupil Bergsma. Volgens hem moet Bergsma, die op veel onderdelen wil starten, zelf beslissen of hij . Schaatscoach Jillert Anema van team Clafis zag donderdag hoe regerend olympisch kampioen Jorrit. Team easyJet coach Jillert Anema zegt: “Het is een geweldige dag voor mijn team en de Nederlandse schaatssport. De Nederlandse schaats coach van de BAM ploeg, Jillert Anema. Heeft ons niet alleen gouden plakken opgeleverd maar.


Vliegtuigmaatschappij easyJet wordt morgen op luchthaven Schiphol gepresenteerd als nieuwe hoofdsponsor van de schaatsploeg van coach. Hij is eigenzinnig, chargeert, prikkelt en weet het altijd beter. Coach Royal A-ware wil zo snel mogelijk om de tafel met AB Vakwerk.

Anema (62) begeleidde destijds Frankrijk bij de ploegachtervolging en vroeg voor de kwartfinalerit tegen de Nederlandse ploeg aan coach. De Volkskrant onthult namelijk dat Jillert Anema , dat is die Friese coach die altijd zo lekker authentiek de Friese coach staat uit te hangen, zich . Amsterdam - easyJet, de op één na grootste luchtvaartmaatschappij op Schiphol, wordt per direct hoofdsponsor van het schaatsteam dat wordt . The Dutch travel trade magazine, al meer dan jaar! Anema is said to have approached the Dutch pursuit team coach Arie Koops and asked him not to let his squad skate too fast because one of . Ingmar Berga was bijzonder teleurgesteld over het feit dat de coach van . Hoewel twee van zijn rijders op de bovenste treden van het podium van de tien kilometer stonden, stormde BAM- coach Jillert Anema witheet . De succesvolle marathonploeg van coach Jillert Anema moet het voortaan stellen zonder sponsors Royal A-ware en Fonterra. Het team wordt wel voortgezet en . Maar dat vertelde Anema niet aan Bergsma.


Hij moet een grote jongen zijn en het zelf weten. Alleen haatvolle comments downvoten . Anema houdt er een bijzondere redenering op . Bij een bespreking met de Nederlandse teamcoach Arie Koops heeft Anema de Nederlandse coach verzocht om de Fransen niet op een ronde . Matchfixing', dat is hoe de actie van Jillert Anema genoemd wordt. Team FrySk zal aankomend seizoen gaan . In een interview zegt haar coach Ingrid Paul, dat ze niets liever wil dan . In een minutenlang interview op CNBC, de zender .

Jillert Anema , de immer uitgesproken coach van olympisch kampioen Jorrit Bergsma, weet niet of Sven Kramer voor de olympische 10. The revelations about Jillert Anema , who is also the coach of Dutch star Jorrit Bergsma, came as the Dutch team on Thursday were competing . Liberty Volleyball Head Coach Trevor Johnson has announced the addition of Brett Anema to his coaching staff as an assistant coach. Jillert Anema geldt als een icoon van de schaatssport, de coach van mannen én van vrouwen, die met zijn eigen stijl en woordkeus topsporters . Afgelopen week roerde Jillert Anema , coach van (schaats-) team CLAFIS weer eens de trom. Zijn toorn trof deze keer de afwezigheid van Sven . Hij komt zijn verhaal doen, samen met zijn coach Jillert Anema.


ELBURG (ANP) - Zo hoort het te zijn. Jildert Anema was samen met Kor Zittema gastspreker bij de KNKB. Zittema geen onbekende in de kaatssport en Anema is trainer van het . Niet omdat hij zilver heeft gepakt, maar om het uitgelekte nieuws over de matchfixing van zijn coach Jillert Anema.


De coach van onder andere Jorrit Bergsma en Bob de Jong was . Eerder was Anema trainer van Rintje Ritsma. Momenteel is hij coach bij het Clafis Schaatsteam (voorheen BAM).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts