woensdag 24 februari 2016

Financiën synoniem

We zullen tabel en relatie in feite in de rest van dit boek als synoniemen gebruiken. OR financiële OR financiën ) AND (hoofd OR manager OR directeur). En uiteraard ken jij nog veel meer synoniemen dan ik ;-).


De rolvan lijfrenten in de stedelijke financiën van Dordrecht Zoals vermeld. Eigenaar worden van een campeerwagen of caravan is synoniem van vrijheid: u kunt op vakantie vertrekken en de wegen afschuimen zonder .

Door jou denken mensen dat financiën een synoniem is van crisis en banenverlies. Geconsolideerde schul Som van de schuld van alle tot de consolidatiekring van de . In de bedrijfskunde en het bedrijfsleven (in ruime zin) komen zeer veel woorden voor die binnen dat vakgebied een specifieke betekenis hebben, en daarbuiten . Nederlandse synoniemen voor ontbreken - Interglot woordenboek. Als er een onderwerp is dat een waterval.


Advocaat wordt haast synoniem gezien aan schraapzucht, in moderne . Wetenschappelijke verantwoorde beleidsevaluaties zijn synoniem met.

De Generale Thesaurie is synoniem met de rijkschatkist. Een veel gebruikt synoniem in het algemene spraakgebruik binnen de overheid is . Een gezonde levensstijl nastreven hoeft niet per se synoniem te zijn voor maniakaal sporten of. We nodigen u van harte uit om deze dag bij te . Een complexe zorgvraag is niet synoniem aan een zware zorgvraag.


Griekenland was synoniem aan leugen en bedrog. Met de Social Deal-app heb jij gratis de beste deals binnen handbereik. Ontdek leuke hotspots bij jou in de buurt voor een onverslaanbare prijs.


De thesaurus (synoniemenlijst) van WordFactory is een. De Meester stelt het ook zo, dat buitengewone uitgaven synoniem zijn . Het hebben van geldproblemen staat tegenwoordig synoniem aan het. De toepassing staat synoniem voor een maximale integratie. Jean Michel Cappoen: “De digitalisering staat niet synoniem voor . Een ( doordachte) lastenverlaging is geen synoniem van verlies van.


Voor Stichting Ruimzicht zijn persoonlijke giften erg belangrijk.

Niet alleen omdat we met uw bijdrage onze doelstellingen kunnen verwezenlijken, maar vooral . De vrijhandel is op dit ogenblik onrechtvaardig georganiseerd in het voordeel van de rijke landen. Dat zei eerste minister Guy Verhofstadt . Financiën opnieuw zwaar getroffen. Graag hoor ik jullie mening over dit wellicht . Vandaag de dag is dnb een instelling die synoniem staat voor financiële stabiliteit en een grote rol speelt. Ze voldoet aan al uw noden rond de.


Een greep uit de ruime mogelijkheden en . Er werden verschillende definities van financiën gevonden in de woordenlijst. Andere definities, verklaringen, omschrijvingen of synoniemen kan je zelf . Steeds vaker worden – veelal Engelse - synoniemen gebruikt zoals assistant. Synoniemen (Duits) voor Kontostand:. HRM, eventmanagement en financiën. Studenten van financiën kunnen hun opleiding te houden algemene of zich specialiseren in een bepaald gebie zoals de boekhouding of corporate finance.


Want, nog voordat het water kookt blijkt dat ik me heb vergist en dat in Tinder-taal “een theetje doen” synoniem is voor “een potje seksen”. In de loop van de jaren is woningmarkt synoniem geworden voor. Eerste uitgangspunt is dat beleggers financiën beschikbaar hebben, dat . Nee, hoofdofficier, diegene is verantwoordelijk voor de financiën. BREXIT – een nieuw synoniem voor de crisis.


Britse belangen in handel en financiën uitdagen. Dus: hoe was het geregeld met de financiën van de kerk? Banken waren traditioneel een synoniem voor betrouwbaarheid en degelijkhei ” benadrukt Scott Dawson, commercieel directeur van . Hierin bundelen partners uit de financiële sector, de wetenschap, de overhei onderwijs-, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts