dinsdag 16 februari 2016

Hydraulische botenkar

Deze geremde hydraulische botenkar heeft geeintregeerde spanbanden in hoogte verstelbare achterwielen en heeft een in hoogte verstelbare . Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of het bespreken van de mogelijkheden. Op ons afgesloten en beveiligde buitenterrein van ? U past de breedte en hoogte aan met de hydraulische installatie van het trekkende voertuig. Dat kan een heftruck zijn, maar ook een tractor, shovel of verreiker.


Tot ton, met lange en korte boom.

Zeer betrouwbare en goed werkende hydraulische bootkar. Kg hebben, wij rijden met max 10. Concurrerende producten hydraulische boottrailer te koop . Onze lier is geschikt voor boten tot ton.


Met onze Botenlift kunnen wij boten hellingen tot 1ton met een professionele hydraulische botenkar van Knijpstra voor de handling op de jachtwerf. Met een gehuurde telekraan (Jos Blom) en onze eigen hydraulische botenkar en trekker worden de boten op maximaal zaterdagen in oktober uit het water . Super handige botenkar om een kielboot op te zetten, prijs per stuk! Boottrailers, meter of meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke . Te daar de hydraulische botenkar en de high-end botenheftruck die de boten tot twaalf meter hoogte kan stallen, bij op en het totaalplaatje is compleet.

Zo ook deze ton boten wagen… Deze boat transport yard trailer is radiografisch bestuurbaar, heeft een zeer kleine draaicirkel, beschikt over hydraulische. We hebben de beschikking over een eigen botenkraan van ton. In combinatie met onze hydraulische botenkar zijn we in staat uw boot netjes neer te zetten.


Zelfaangedreven hydraulische botenwagen. De SLWZ – AWS SA zijn zelf aangedreven boottransporters voor het vervoer van schepen op scheepsbokken. Wij kunnen met onze tractor en nieuwe botenkar boten tot ton uit het water. Uw schip wordt met de botenlift en de volledig hydraulische botenkar na een grondige reiniging van het onderwaterschip zo vanuit het water naar de stalling . Nadat het onderwaterschip is gereinigd wordt uw schip met een hydraulische botenkar naar de winterstallingsloods getransporteerd.


Met de hydraulische hijskraan met mastenlier, tezamen met de hydraulische botenkar wordt uw schip met precisie, veiligheid en zorg uit het water getil . Hemrik Marine biedt u alle service op watersportgebied. Hellingen is mogelijk met een boottrailer of met onze ca. Roodberg hydraulische boottrailer.


Deze door de Gier Maritiem zelf ontworpen en gebouwde botenkar is uniek. De hydraulische transporter kan ruim 1ton liften en verplaatsen. Yachtservice It Ges heeft in eigen beheer een zelfrijdende elektrisch, hydraulische botenwagen de Crawler ontwikkeld. Hydraulisch vermogen wordt normaal geleverd door het trekkend voertuig. Zo ontstond het plan voor een zelfrijdende botenkar.


Niet alleen met de hydrauliek , cilinders en koppelingen, maar ook met het meedenken. De kosten die wij nu jaarlijks maken .

Speciaal hydraulische spiegel deur voor mega yacht, van Borger Las en constructie Steenwijk . De mobiele kranen zetten haar weer op de botenkar. Eén van de kranen pakt nog even de kielkast voor de hydraulische liftkiel op, en die wordt . De nieuwe hydraulische transporter is een antwoord op de trend dat schepen steeds groter en zwaarder worden. Met de vernieuwde hydraulische hijskraan, tezamen met de hydraulische botenkar wordt uw schip met preciezie, veiligheid en zorg uit het water getil . Transport met lift of hydraulische botenkar. Trekker is altijd gebruikt op een jachthaven om een botenkar te verrijden. Lang leve het hydraulische vrienje van onze stramme waterbuffel Bas ! Dat doen we dus als ze door onze botenkar met de hand naar het . Onze botenkraan kan 1ton tillen en de botenkar heeft een capaciteit van 100.


Dit bedrijfsonderdeel is gespecialiseerd in. Amstelveen, een zware hydraulisch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts