dinsdag 9 februari 2016

Bruder kraanauto

Verplaats alle grote spullen met deze stoere kraan ! Er wordt veel gebouwd op de bouwplaats en daar hebben ze jou hulp bij nodig! Deze imposante Liebherr kraanwagen . Bruder Scania Liebherr Kraanwagen. Vind bruder kraan op Marktplaats. Schuif de voeten uit voor extra steun. Beweeg de kraan met bestuurderscabine 360.


Met kraan die tot op een hoogte van meter komt! Adviesleeftij vanaf tot jaar. Waarschuwingstekst, Kleine onderdelen. Niet geschikt voor kinderen onder de maanden. Speelgoed en spelletjes eenvoudig online vergelijken op VERGELIJK.


Kom naar onze website en vind jouw ideale spel. De cabine van de kraan kan 3graden draaien. Om dan de stabiliteit te bewaren heeft de auto speciale poten om te voorkomen. Bestel de Liebherr mobiele kraan van SIKU. Bijzonderheden: te combineren met alle aanhangers van . Scherpe prijzen, snel geleverd en servicegericht dat is bitzz.


De kraan is volledig functioneel en kan rond draaien. Deze lichte vrachtwagen is uitermate geschikt voor lastige branden. Beyblade Beywheelz Rushing Wave Smash 2-Pack. Alle bedrijven online: bruder (pagina 1).


Met de bruder man kraanwagen wordt hijsen kinderspel! Wil jij ze misschien helpen als chauffeur van deze krachtige en doeltreffende MAN kraanauto ? Brüder Mannesmann Gereedschapset (5dlg) supercompleet .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts