woensdag 17 februari 2016

Bassie en adriaan denemarken

Het eerste blok werd gefilmd in Italië, Wales, Ierlan Luxemburg, Duitsland en Denemarken. Portugal, Spanje, België, Griekenlan Denemarken , Duitsland en Wales. Enkele boeven proberen hen echter in een hinderlaag te lokken. Daar zullen ze het pakje ontvangen uit de handen van een kindervrien . Op zoek in Denemarken , België, Spanje en Luxemburg.


Vind bassie en adriaan op reis door europa op Marktplaats. De geheimzinnige opdracht - Denemarken. De afleveringen in Portugal en Denemarken vind ik de leukste.


Na weken is er dan toch een eind gekomen aan onze vakantie in Scandinavië. Nog even een kort verslag van de laatste week: na een paar dagen Stockholm . Billund is een plaats in de Deense regio Zuid- Denemarken , gemeente Billund. Om die pakjes te vinden, moeten ze eerst vreemde raadsels oplossen.


Daar ontvangen ze het pakje uit de handen van een kindervriend. In Kopenhagen bezoeken ze het beeldje van de kleine zeemeermin. Op weg daar naar toe hebben ze het ontzettend naar hun zin.


Ze reizen namelijk met een heteluchtballon . Tijdens mijn locatie bezoek in Denemarken hoorde ik dat ze een Vikingschip aan. Italië, Duitslan Griekenlan Denemarken , België, Spanje en Luxemburg. Altijd miljoen occasions online bij AutoScout24!


Bassie bij zeemeermin in Denemarken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts